Endüstriyel haberleşmede kulvarının en büyük organizasyonu CLPA

CLPA, 163 üye ile başladığı yolculuğuna bugün aralarında lider üretim şirketlerinin de olduğu 4 bin 300 üyeyle devam ediyor

  • Endüstriyel haberleşmede kulvarının en büyük organizasyonu CLPA
    Endüstriyel haberleşmede kulvarının en büyük organizasyonu CLPA
  • Endüstriyel haberleşmede kulvarının en büyük organizasyonu CLPA
    Endüstriyel haberleşmede kulvarının en büyük organizasyonu CLPA
  • Endüstriyel haberleşmede kulvarının en büyük organizasyonu CLPA
    Endüstriyel haberleşmede kulvarının en büyük organizasyonu CLPA

Endüstriyel haberleşme alanında faaliyet gösteren Japonya merkezli CC-Link Partner Association (CLPA), imza attığı teknolojilerle fabrikaları ve üretim hatlarını 21. yüzyılın dijital dinamiklerine entegre etmeye devam ediyor. Kurulduğunda 163 kurumsal üyeye sahip olan CLPA, bugün üye sayısını 4 binin üzerine çıkarmayı başardı. Farklı yapıdaki şirketlerin oluşturduğu güçlü ortaklık sistemiyle öne çıkan CLPA, gerek CC-Link IE TSN teknolojisi gerek iş birlikçi yaklaşımıyla kulvarının en büyük organizasyonu olmayı başarıyor. 

Açık endüstriyel haberleşme alanındaki en son teknolojileri ileriye taşıma ve yaygınlaştırma misyonuyla faaliyetlerine tüm hızıyla devam eden CC-Link Partner Association (CLPA), yakın bir zamanda 4 bin 300 üye sayısına ulaştı. Endüstriyel ethernet alanında sadece bir çözüm sağlayıcısı değil aynı zamanda bir iş ortağı olarak konumlanan CLPA; geliştirdiği teknolojilerin yer aldığı 30 milyondan fazla cihaz ile üretime ve üyelerine katma değer sağlıyor. Her geçen gün artan üye sayısıyla daha da güçleneceklerini ve otomasyon sistemlerindeki siber değişime öncülük etmeyi amaçlayacaklarını ifade eden CLPA Türkiye Müdürü Önder Şenol, geleceğin endüstriyel otomasyonunda daha da ileriye gitmek için heyecanla çalıştıklarını vurguladı. 

Güçlü ortaklık sistemiyle endüstriyel haberleşmenin gelişmesine öncülük etmeyi amaçlıyor
CLPA’nın global başarısını değerlendiren Önder Şenol;“CLPA olarak endüstriyel otomasyon çözümlerini dönüştürmek ve geliştirmek için kararlı bir şekilde çalışıyoruz. Hedeflerimize ulaşmamızı destekleyen 4 bin 300 üyemiz güçlü topluluğumuzun önemli bir göstergesi. CLPA’ya katılan her üye, endüstriyel otomasyon dünyasında sürdürülebilir bir başarı ve yenilik için önemli bir adım atıyor. Dolayısıyla bu yüksek üye sayısına ulaşmamız sadece bir rakamdan çok daha fazlasını temsil ediyor. Bu gelişim, CLPA'nın endüstriyel ethernet çözümlerindeki konumunu pekiştiren güçlü iş birliği ve dayanışma ağını daha da geliştiriyor. Bu tabloya ulaşmamızı mümkün kılan tüm üyelerimizle birlikte daha fazla inovasyon, daha fazla iş birliği ve daha fazla başarı için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Teknolojileri ve iş birlikçi yaklaşımı ile lider üreticilerin tercihi 
Endüstriyel haberleşme kulvarının en büyük topluluğunu oluşturduklarını ve bu başarının arkasında katma değerli inovatif teknolojiler olduğunu söyleyen Şenol; “Endüstriyel otomasyon dünyasında yol göstermek; yenilik ve güvenilirlik ile eş anlamlıdır. CLPA olarak tam da bunu başarıyor, geliştirdiğimiz yenilikçi CC-Link IE TSN ürünümüzle endüstriyel ethernet alanında yol gösterici bir rol oynayarak iş ortaklarımızın sektörlerinde lider konuma gelmesine destek oluyoruz. CC-Link IE TSN, CLPA'nın geliştirdiği ve endüstriyel otomasyonun geleceğini şekillendirmeye katkı sağlayan bir çözüm. Bu çözüm, gigabit bant genişliği ve Zamana Duyarlı Ağ (TSN) ile bir araya geldiğinde endüstride özgün bir kombinasyon sunuyor. Yüksek hız, düşük gecikme ve kesintisiz veri iletimi sağlanmasına, üretim süreçlerini optimize edilmesine ve verimliliğin artırılmasına destek oluyor. Bu noktada CLPA olarak CC-Link açık endüstriyel ethernet teknolojilerinin dünya çapında benimsenmesinde önemli bir rol oynuyoruz. Sürekli olarak yenilikçi çözümler sunarak ve endüstri liderleriyle iş birliği yaparak endüstriyel ethernet alanındaki eğilimleri şekillendirmeye devam ediyoruz. Yaklaşımımız, iş ortaklarımızla birlikte yeni ürünlerin geliştirilmesini teşvik ederek sektördeki konumumuzu güçlendiriyor” şeklinde konuştu.
 

Onur Dil

Editör

Endüstri-Dünyası’nın amacı; endüstriyel mühendisliğine dünyanın her yerinde üretilip Türkiye pazarına sunulan yeni ürünler ve hizmetler ile ilgili bilgi vermektir. Eğer siz de firmanızın yeni ürünlerinin Endüstri Dünyası’nda yer almasını istiyorsanız lütfen teknik basın bültenlerinizi editörlerimize gönderin.

Ürün yazılarımız ile ilgili görüşleriniz ve önerileriniz var ise lütfen editorlerimizle irtibata geçiniz.

Daha Fazla Yazı İletişim