CWIEME İstanbul, kendisini Türkiye'deki iş dünyasına giriş kapısı olarak tanıtıyor.

2-4 Kasım 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Maerkezi'nde 13 farklı ürün kategorisinde firmalar ürünlerini sergileyecek

  • Ekim 25, 2017
  • 7961 Görüntüleme
  • CWIEME İstanbul, kendisini Türkiye'deki iş dünyasına giriş kapısı olarak tanıtıyor.
    CWIEME İstanbul, kendisini Türkiye'deki iş dünyasına giriş kapısı olarak tanıtıyor.

2015 ve 2016 yılındaki başarılarının ardından, CWIEME İstanbul ağ kurma, seminerler ve atölyelerden oluşan üç değerli gün için kasım ayında geri dönüyor. Türkiye, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Avrupa ve BDT'den ziyaretçiler yeni ürünleri ve tedarikçileri keşfetmek, sektör eğilimlerini yakından takip etmek üzere katılmak için hazırlanıyor.

CWIEME İstanbul, bölgede bobin sarımı, elektrikli motorlar ve transformatör üretim teknolojilerine odaklanan tek etkinlik olacak ve İstanbul Fuar Merkezi'nde 2-4 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Avrupa ve Asya arasında bir köprü olan CWIEME İstanbul, katılımcılarının yeni piyasalara erişmesi ve sektördeki kilit kararları verenlerle bağlantı kurabilmesi için ideal bir konumda yer almaktadır.

Röchling Engineering Plastics'te Satış ve Pazarlama müdürü olan Rainer Sanders, geçen yılki fuarda şunları dile getirdi: "Bu sergi, sektör için en önemli etkinliktir. Bizi görmeye gelen çok önemli müşterilerimiz var ve Türkiye'nin yanı sıra Güney Amerika, hatta Kore'den yeni müşterileri de ağırlıyoruz. Etkinlikte gördüğümüz ziyaretçilerin çeşitliliğinden ve kalitesinden oldukça memnun kaldık."

Röchling Engineering Plastics bu yılki etkinliğe Alliance Winding, Coveme, Enpay, Elantas Europe, HM Elektromekanik, Isovolta, Oktel, Rancan, Weidmann ve Yıldız Ağaç dahil olmak üzere yaklaşık 45 ülkeden önde gelen tedarikçilerle katılacak. Bu tedarikçiler transformatör bileşenleri ve aksesuarları, motor bileşenleri ve aksesuarları; yapıştırıcılar, reçineler ve kaplamalar; bobin sarımı ve endüktif bileşen üretimi, izolasyon ve kaplama malzemeleri ile elektronik ve elektrikli bileşenler konularında uzman tedarikçilerdir.

Katılımcıların yeni irtibatlar sağlamasını daha da kolaylaştırmak için, CWIEME İstanbul'a ilk defa katılan tüm katılımcılar Yeni Fuar Katılımcıları Bölgesinde toplanacaktır. CWIEME İstanbul, bu yılki etkinlikte Ürün Gösterim Bölgesi de oluşturuyor. Bu bölgede, ziyaretçiler üretilen en son ürünleri ve kullanılmakta olan son teknolojileri görme ve deneyimleme fırsatı bulacaktır.

Keşfedilen yıkımın eşiğindeki teknolojiler

CWIEME İstanbul, yeni ürünler ve tedarikçiler keşfetmenin yanı sıra katılımcılara sektörün en son eğilimlerinden de haberdar olma fırsatı sağlar. Bu yılın katılımı ücretsiz olan seminer programının ana konusu, optimizasyon ve verimliliğe uzanan yeni yollardır. Seminer programında, yıkımın eşiğinde olan elektrikli endüstrilerin birçok alanı da keşfe çıkılacaktır. Anahtar konu başlıkları, Endüstri 4.0; daha akıllı, daha duyarlı şebeke altyapısı için transformatör tasarım gereksinimleri ve özellikle elektrikli araçlardır. Katılımcılar, çekiş motoru tasarımından küresel elektrikli otomotiv piyasası analizine kadar elektrikli makine üretiminin neden yüzyılın en büyük değişikliğim alanı olduğunu keşfedecek.

CWIEME İstanbul 2017 seminerinin önemli konuları:

· Üretimde yeni bir vizyon? Sektör 3.0'dan 4.0'a

Alex West, Kıdemli Analist, I H S Markit

· Güç ve dağıtım transformatörlerinin kısa devre olaylarına dayanma kapasitesinin doğrulanması

Arman Derviskadic, Satış Müdürü, DNV GL - KEMA Laboratories

· Şebeke Düzeyinde Depolama ve Elektrikli Araç Batarya Teknolojisi - İlerideki Yollar

Muhsin Mazman, ArGe Müdürü, Mutlu Akü

· Markete Bakış- Türkiye'nin Elektrik İletimi ve Dağıtımı altyapısında karşılaşılan zorluklar ve fırsatlar ve bunun güç transformatörü sektörü üzerindeki etkisi pazar görünümü: Türkiye'nin İletim ve Dağıtım Altyapısındaki zorluklar ve fırsatlar ile bunun güç transformatörü sektörüne etkisi

Saqib Saeed, Kıdemli Analist, Power Technology Research

· Elektrikli Araçların Gidişatı: Elektrikli araçlar için elektrikli makineler ve sürücü teknolojisindeki en son gelişmeleri irdeleme

Prof. Dr. Nejat Tuncay, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Okan Üniversitesi

· Değişim Stratejileri: Dijitalleşmenin günümüzdeki ve gelecekteki etkileri üzerine bir Orjinal Ürün Üreticisinin bakış açısıMustafa Ayhan, Nesnelerin İnterneti ve Endüstri 4.0 Koordinatörü, BOSCH

· Araç güç aktarma organları için ortak tasarım optimizasyonunun temel yapısı: Teknoloji'den topolojiye

Prof. Omar Hegazy, Güç Elektroniği ve Elektrikli Makineler Bölüm Başkanı, MOBI Research Centre, Brüksel Üniversitesi

· İndüksiyon motorları için Avrupa Birliği mevzuatına göre Türkiye'de gümrük ve pazar kontrolü uygulaması

Güvenir Kaan Esen, Direktör, Test Laboratuvarı, Türk Standartları Enstitüsü

CWIEME'nin idari müdürü Haf Cennydd "İstanbul, doğuyla batının buluştuğu bir şehirdir. Yerel tedarikçiler arasındaki fiyatlandırma ise oldukça rekabetli. Bölgede, benzerleri arasında en büyük etkinlik olan CWIEME, Türkiye'nin bobin sarımı, elektrikli motor ve transformatör üretim sektörleri konusunda sunduğu tüm iş fırsatlarından azami şekilde faydalanmak için en iyi yol" şeklinde belirtiyor.

"Ayrıca, CWIEME İstanbul seminer programı, tasarım optimizasyonu, akıllı üretim süreçleri ve tedarik zinciri verimliliği alanlarındaki en son gelişmeleri paylaşarak şirketlerin bu rekabetin ön sıralarında yer almasını sağlıyor. Daha verimli, akıllı ve güçlü elektrikli makinelere olan talebin yeni zirvelere ulaştığı bir zamanda, CWIEME seminerlerinin rekabeti kolaylaştırması daha önce olduğundan çok daha önemli.

Daha fazla bilgi edinmek ve etkinliğe kaydolmak için lütfen www.coilwindingexpo.com/istanbul sayfasını ziyaret edin

Onur Dil

Editör

Endüstri-Dünyası’nın amacı; endüstriyel mühendisliğine dünyanın her yerinde üretilip Türkiye pazarına sunulan yeni ürünler ve hizmetler ile ilgili bilgi vermektir. Eğer siz de firmanızın yeni ürünlerinin Endüstri Dünyası’nda yer almasını istiyorsanız lütfen teknik basın bültenlerinizi editörlerimize gönderin.

Ürün yazılarımız ile ilgili görüşleriniz ve önerileriniz var ise lütfen editorlerimizle irtibata geçiniz.

Daha Fazla Yazı İletişim